Account
0
Winkelmand

Over Hattink Handelsgroep  (Hattink Thermo Parts) (Hattink Maritiem) (HM-YachtRental)

Hattink Heesch begon in 1991 in Heesch als een handelsmaatschappij gespecialiseerd in koelapparatuur en reserveonderdelen. In 1995 breidde we ons bedrijf uit en verhuisden we naar Oss naar een Huurpand (250m³) aan de Romeinenweg 88, met een werkplaats.

Door de grote groei in klanten voor de werkplaats en de verkoop van onderdelen zijn we snel gaan zoeken naar weer een nieuwe locatie. In 1998 is ons oog gevallen op een kooppand (3200m³) aan de IJsselstraat 35 te Oss, die wij nog verbouwd hebben tot drie werkplekken voor Transportkoeling reparatie en service. In 2005 hebben wij nog een nieuwe hal (240m³) gerealiseerd, om daar een nieuwe tak aan ons bedrijf toe te voegen met wat al jaren onze hobby was, de watersport. We zijn gestart met verkoop van polyester jachten en onderdelen en materialen in de watersport en scheepsvaart.

Toen wij in 2018 een verhuurbedrijf in stalen jachten konden overnemen en de mogelijkheid aanwezig was om weer naar een groter locatie te gaan, hebben we de activiteiten van de Jachtwerf van Gebr. Vissers in Katwijk N.B.(te Cuijk) overgenomen en het verhuur door kunnen zetten in 2018. En met een goede regeling betreft het aankoop pand en percelen (5087m³).  

Vanaf maart 2020 zijn we weer verhuisd naar een grotere locatie aan het water in Katwijk N.B.(te Cuijk).

Dus nu drie verschillende bedrijfsgroepen op het zelfde adres met de bestaande telefoon nummers vanuit onze oude locatie.

Hattink Thermo Parts Tel. +31 (0)412-651483   sales@hattink-thermoparts.com

Hattink Maritiem  Tel. +31 (0) 412-642434 sales@hattink-maritiem.com

HM Yachttrental  Tel. +31 (0) 485-320168 www.hm-yachtrental.com  info@hm-yachtrental.nl

We hebben nu twee webshops in één, aangezien wij ook leveren aan twee sectoren die beiden van onze onderdelen gebruik maken, de scheepsvaart en transportsector. Onze grootste afname zijn klanten eigenaren en werkplaatsen van koelschepen en scheepswerven en transportbedrijven en werkplaatsen in transportkoeling en koudetechniek en autogarages voor airco benodigheden.

De merken die wij voeren, bieden wij aan met goede prijzen en uit eigen voorraad, of voorraad van onze leverancier en fabrikant. Onderdelen voor uw koelunits van Thermo-king, Carrier, Govi, Bock, Frigo soft, Yanmar, Kubota, Isuzu, Spal, Webasto, Valeo, Autoclima.

Voor de scheepsvaart en pleziervaart Yanmar, Kubota, Isuzu, Spal. Vetus, Volvo Penta, Gebo, Jabsco, Hella, Plastimo Talamex, Allpa

Hattink Handelsgroep blijft groeien door eigen inkoop en kanalen via binnen en buitenland, u profiteert hiervan door kortingen te ontvangen. Log in voor uw persoonlijke inlogcode in de rechterbovenhoek.